top of page

Masajul Facial & Cervical

Masajul este considerat a fi una din cele mai vechi forme de vindecare, fiind o formă de terapie care vine la pachet cu foarte multe beneficii. 

Masajul, în general, relaxează, elimină durerile, ajută imunitatea, combate stresul și contribuie la vindecarea psihică, reduce tensiunea,  ajută postura și  îmbunătățește calitatea somnului.

Facial

Relaxează-te și combate stresul

cu Masaj facial & cervical

Masajul facial reprezintă una dintre metodele naturale de detensionare a mușchilor fetei, dar și a întregului organism, cu atât mai mult cu cât este completat și de masarea zonei cervicale, a mușchilor cefei, regiunii paravertebrale, părții superioare a omoplaților și umerilor. 

Mușchii faciali, deși nu ne dăm seama, sunt primii responsabili de fizionomia noastră și de îmbătrânire, deoarece sunt responsabili de menținerea tonusului pielii.

 

Unii mușchi pot fi suprasolicitați de o anumită mimică, de exemplu când ne încruntăm mușchii fetei sunt supuși unui stres mai mare decât atunci când zâmbim și ajung să rămân contractați ceea ce duce la apariția ridurilor de expresie. 

Cu ajutorul masajului facial stimulăm și reactivăm musculatura feței, îmbunătățim circulația sangvină ceea ce ne aduce un plus de oxigen obținând astfel o piele mai fermă, mai luminoasă și mai tânără.

 

Masajul cervical este o formă extrem de comună de masaj, adesea utilizat de persoanele care stau mult la birou într-o poziție incorectă, solicitând la maximum zona cervicală. 

Acest tip de masaj este util atât celor care experimentează dureri în zona cervicală cât și persoanelor care pur și simplu doresc să se relaxeze deoarece mușchii cervicali sunt extrem de încordați iar un masaj asupra acestora te poate ajuta să ai parte de o relaxare profundă. Masând zona cervicală, vei obține un adevărat masaj de relaxare.

Image by Toa Heftiba

Beneficii:

Menține fermitatea feței

-  Întârzie apariția ridurilor

-  Stimulează circulația sângelui

-  Minimizează pungiile de sub ochi

-  Eliberarea durerii și tensiunii musculare din zona cervicală

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 30 minute

bottom of page