top of page

Rejuvenarea facială cu Kleanthous Xtreme Rejuvenate Lifting

Pielea ta merită răsfățată constant pentru a-și păstra cu succes proprietățile odată cu trecerea timpului. Dr. Kleanthous este secretul care te va ajuta să te bucuri de un aspect strălucitor și plin de vitalitate. Datorită tehnologiei de ultimă generație pe care o integrează, tratamentul de rejuvenare facială îți va asigura rezultatele așteptate chiar de la prima ședință. Metoda combină tehnici pe bază de ultrasunete și terapii de îngrijire a pielii, renumite pentru beneficiile multiple pe care le oferă. Totul este completat de introducerea moleculelor de suport celular (C.S.M.), o metodă revoluționară în domeniul biologiei celulare.

20220203_091148.jpg

Secretul unui ten strălucitor

este Kleanthous

Moleculele de suport celular (cell supporting molecules - C.S.M.) sunt răspunzătoare pentru accelerarea procesului de regenerare a organismului. Odată cu înaintarea în vârstă, numărul moleculelor si al schimbului de informații dintre celule scad semnificativ. Funcțiile celulare sunt afectate, de asemenea, tocmai de aceea, tenul începe să își piardă din naturalețe și elasticitate.

Însă, tratamentul Xtreme de rejuvenare facială definește imposibilul în materie de îngrijire a pielii. Tehnologia pe bază de ultrasunete relaxează cu succes musculatura facială, stimulează circulația sangvină, hidratează pielea și stimulează producția de colagen.

image9.jpeg

Beneficii:

Reduce liniile de expresie inestetice

-  Redefinește conturul ochilor

-  Estompează ridurile profunde și le umple din interior spre exterior

-  Facilitează procesul de anti-îmbătrânire

-  Conferă pielii un aspect tânăr și delicat la atingere

-  Tonifiază zona gâtului și a decolteului

-  Estompează cearcănele acumulate de-a lungul timpului

 

Tratamentul de rejuvenare facială este destinat, așadar, celor ce prețuiesc experiențele unice și își doresc să definească o piele impecabilă.

 

De asemenea, este o metodă non-invazivă ce garantează momente de confort și relaxare. Nu va fi nevoie, așadar, de timp pentru recuperare, iar pielea nu va căpăta sensibilități după încheierea procedurii.

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 60 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul Xtreme Rejuvenate Lifting?

Tratamentul integrează C.S.M, ceea ce îi sporește succesul. C.S.M sunt molecule de suport celular, ingrediente din produsele ce se folosesc în timpul tratamentului, ce stimulează rejuvenarea țesutului în mod natural. De asemenea, pielea se va bucura de propriul sistem de protecție, care va îndepărta cu ușurință imperfecțiunile și factorii de îmbătrânire.

2. Ce zone pot fi tratate?

Tehnica se aplică în patru zone: față, gât, decolteu și mâini. Extreme Rejuvenate Lifting mizează pe definitivarea unui întreg echilibrat. Tocmai de aceea, fiecare zonă va căpăta un plus de luminozitate și hidratare.

3. Cum arată pielea post procedură?

La final, te vei bucura de rezultate spectaculoase. Pielea va deveni mult mai strălucitoare și fină la atingere.

4. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Imediat după încheierea tratamentului de rejuvenare facială, vei observa efecte imediate asupra pielii. Însă, beneficiile vor fi mult mai vizibile odată cu trecerea timpului.

Recomandări:

Pre-tratament:

Înainte de tratament nu este indicată utilizarea de substanțe active precum retinol sau acizi.

-  Nu este recomandată administrarea de tratamente cu antibiotic sau cortizon.

Post-tratament:

După încheierea tratamentului evită să îți expui pielea la soare sau să mergi la solar.

Nu sunt indicate sauna, ștrandul sau exercițiile fizice suprasolicitante.

Hai la AZEENA și bucură-te de un ten impecabil!

bottom of page