top of page

Rejuvenarea facială cu Impact (Drug Delivery)

Cauți de mult timp metoda eficientă de rejuvenare facială? Ei bine, la AZEENA ți-am pregătit metode revoluționare, cu numeroase efecte benefice asupra tenului. Tehnica Impact are un rol semnificativ în ceea ce privește reîntinerirea și refacerea structurii pielii. Procesul de regenerare este facilitat datorită tehnologiei moderne pusă la dispoziție de platforma Accent Prime. Metoda funcționează pe bază de unde acustice și presiune a aerului, tocmai de aceea, produsele profesionale vor avansa cu succes în straturile mai profunde ale pielii. Rezultatele vor apărea în cel mai scurt timp, iar imperfecțiunile vor fi corectate. 

Natural Blonde Woman

Ten strălucitor

cu Accent Prime

Aplicatorul Impact, datorită funcțiilor ingenioase pe care le prezintă, creează un efect de împingere în canalele formate la nivelul pielii. Astfel, se acumulează lichid intracelular, iar ingredientele puternice intră cu succes în adâncimea țesutului. Serurile pe care le introduce rapid în structura pielii sunt răspunzătoare pentru aspectul ferm și lucios. Te vei bucura de un ten neted, delicat și lipsit de imperfecțiuni.

Tratamentul de rejuvenare facială care utilizează aplicatorul Impact poate fi utilizat alături de celelalte variante pe bază de ultrasunete, radiofrecvență sau laser. Sporește rezultatele și îndepărtează diverse probleme ale pielii:

-  Petele inestetice

-  Urme de pigmentare

-  Acnee

-  Vergeturi

-  Cicatrici

Beauty Model

Beneficii:

-  Calmează pielea sensibilă

-  Este personalizat în funcție de nevoile fiecărui client

-  Oferă rezultate imediate și de lungă durată

-  Definitivează un aspect tonifiat și energizant

-  Conferă strălucire pielii

Confort: 4/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 10-15 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul cu Impact (Drug Delivery)?

Tratamentul Impact este utilizat pentru a permite ingredientelor benefice pielii să pătrundă adânc în țesut. Astfel, leziunile subcutanate sunt ameliorate cu succes. De asemenea, rezultatele din punct de vedere estetic sunt mult mai vizibile.

2. Când este recomandat tratamentul cu Impact (Drug Delivery)?

Poți opta pentru tratamentul Impact, indiferent de caracteristicile pe care le prezintă pielea ta. Vei obține cu succes efectele așteptate.

3. Ce zone pot fi tratate?

Zonele vizate de tratamentul de rejuvenare facială sunt: față și corp. Vei avea parte, așadar, de un tratament complet.

4. Este dureros tratamentul cu Impact (Drug Delivery)?

Nu ar trebui să îți faci griji în ceea ce privește modul de realizare al procedurii. La AZEENA suntem atenți la fiecare detaliu și punem accent pe definitivarea unor experiențe unice în clinica noastră. Tocmai de aceea, nu vei resimți durere sau senzații de neplăcere în timpul efectuării tratamentului Impact.

5. Cum arată pielea post procedură?

Imediat după finalizarea primei ședințe vei obține rezultate vizibile. În cazul în care optezi pentru un pachet complet te vei bucura de o piele fină la atingere și plină de vitalitate.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Efectele minune ale tratamentului sunt vizibile încă de la prima ședință. Este important, totuși, să optezi constant pentru metodele revoluționare de rejuvenare facială. AZEENA este locul unde pielea ta va căpăta un aspect ferm, iar tu te vei simți răsfățat/ă, indiferent de situație.

Recomandări:

Pre-tratament:

Informează medicul cu privire la eventualele afecțiuni de care suferi.

-  Nu aplica substanțe sau produse care să irite pielea.

Post-tratament:

Urmează planul de tratament recomandat de specialistul AZEENA.

Optează pentru ședințe constante pentru a obține rezultatele dorite.

Apelează cu încredere la gama noastră de tratamente premium!

bottom of page