top of page

Epilare definitivă cu laser pentru bărbați
Soprano Titanium

În trecut, epilarea cu laser era doar pentru femei. Cu toate acestea, lucrurile se schimbă - bărbații se adaptează la evoluțiile din lumea estetică și abordează activ problemele estetice de care nu sunt mulțumiți. Una dintre aceste probleme este părul nedorit pe corp. Din ce în ce mai mulți bărbați doresc să reducă părul de pe abdomen, picioare sau spate. 

Chiar dacă bărbații arată bine cu robustețea lor naturală, ei se simt adesea inconfortabil atunci când părul în exces crește în unele zone problematice. De asemenea, dacă acestia au păr foarte des pe corp, îi poate face să se simtă inconfortabil atunci când fac sport, de exemplu.

Fără păr nedorit prin epilare definitivă bărbați

cu Soprano Titanium

61a5f121f0b1c1e5187acc86_titanium1_edite

Soprano Titanium este un tratament revoluționar de îndepărtare a părului, cu laser. Este mai rapid, mai eficient și nedureros. Combină tehnologia SHR cu tehnica In-motion, care permite suprafeței pielii să rămână rece. Sistemul, cu vârf de safir, folosit în acest tratament menține pielea rece. Vârful protejează pielea de arsuri dar menține și căldura în direcția foliculilor de păr.

Cu acest tratament, domnii își pot atinge obiectivele estetice cele mai dorite.

Soprano Titanium poate fi folosit și pe pielea bronzată sau cu un fototip mai închis.

Acest avantaj al aparatului îl face ușor de utilizat pe toată perioada anului. Pielea închisă la culoare este mai expusă undei laser, dar datorită tehnologiei de ultimă generație și a sistemului SHR încorporat în Laserul Soprano Titanium, ce încălzește în mod țintit și controlat firul de păr fără a leza țesutul înconjurator.

Tehnica "în mișcare" face ca tratamentul pe zonele mari precum brațele, spatele, picioarele să dureze doar câteva minute.

Soprano Titanium este cea mai nouă generație de epilare cu laser de pe piață. A fost dezvoltat de Alma Lasers care garantează funcționalitate și confort de neegalat. Acest dispozitiv este fără durere datorită unui sistem de răcire integrat și mai eficient datorită aplicatoarelor mari.

Bărbații pot beneficia de acest tratament pe orice parte a corpului - față, maxilar, axile, brațe, picioare sau umeri.

Nu sunt necesare pregatiri speciale înainte de tratament. Pacientul trebuie să radă zona vizată, deoarece pielea trebuie să fie netedă. Acest lucru crește considerabil confortul și eficiența tratamentului.

După tratament, pacientul trebuie să evite expunerea directă la soare, saunele, băile fierbinți și alte surse de căldură pentru a preveni iritarea pielii.

Numărul de ședințe depinde de tipul de piele și păr. Bărbaților li se recomandă efectuarea a 8-12 ședințe pentru a obtine cele mai bune rezultate. Pacientul poate vedea reducerea părului după fiecare ședință, dar după ultima ședință, părul tratat este redus permanent cu 80%.

 

Fiecare tratament poate fi complet personalizat pentru a satisface nevoile estetice ale fiecărui pacient.

top-product.png
bottom of page