top of page

Dermapen 4

Dermapen 4 este cel mai nou și revoluționar device de microneedling, cu aplicabilitate atât în înfrumusețare, cât și în tratarea anumitor patologii dermato-estetice.

 

Dermapen 4 face 1.926 de înțepături pe secundă, având câte 12 micro-ace, fiind singurul dispozitiv ce pătrunde până la o adâncime de 3 mm, comparativ cu metoda clasică în care se pot face maxim 2-3 injectări pe secundă, iar adâncimea este controlată de tehnica persoanei care face injectarea.

dermapen.jpg

Ten impecabil

cu Dermapen 4

În timpul tratamentului, putem adapta adâncimea la care dorim să ajungem, producând o leziune controlatală la nivelul pielii și introducem diverse substanțe farmacologice: vitamine, enzime, aminoacizi sau minerale, alese în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte.

Se pot trata patologii precum acneea, cicatrici postacneice, pigmentări, vergeturi sau cicatrici, piele flască, riduri, fiind folosit chiar și în tratamentele de regenerare a părului. 

 

Tratamentul poate fi efectuat pe față, chiar și pe zona sensibilă a pleoapelor, gât, decolteu, mâini, scalp sau pe vergeturi sau cicatrici de la nivelul corpului.  

 

În procedurile anti-age, tratamentul cu dermapen 4 stimulează procesul natural al corpului de vindecare, făcând o rejuvenare din interior spre exterior, ceea ce duce la creșterea sintezei de colagen și elastină, obținând astfel estomparea ridurilor și o piele mai fermă și mai luminoasă.

 

Înaintea începerii tratamentului, se aplică o cremă anestezică, zona tratată fiind roșie și ușor edemațiată în primele 24-48 ore post procedura.  În perioada de refacere, se recomandă folosirea unei creme cu efect calmant, cicatrizant ce va favoriza vindecarea, rezultatele fiind vizibile la un interval de 10-14 zile post-tratament.

dermapen4 1.jpg

Beneficii:

Aplicabilitate mare, pot fi tratate sau îmbunătățite o serie de imperfecțiuni ale pielii

-  Rejuvenează pielea din profunzime

-  Favorizează stimularea producției de colagen

-  Micșorează porii

-  Reduce cicatricile postacneice

-  Îmbunătățește aspectul vergeturilor și a cicatricilor

 

Confort: 4/5

Timp de recuperare: 12 - 24 h

Durata tratamentului: 20 - 30 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul cu Dermapen 4?

Tratamentul cu Dermapen4 este cel mai modern și avansat tratament de microneedling, cu ajutorul căruia producem niște micro-canale la niveul pielii și introducem, în același timp, diverse substanțe farmacologice ca vitamine, enzime sau minerale. Datorită leziunii create în timpul tratamentului, stimulam sinteza de colagen și substanțele introduse favorizează îmbunătățirea aspectului pielii.

2. Când este recomandat tratamentul?

Tratamentul se adresează atât doamnelor și domnilor ce se confruntă cu: acnee, cicatrici post-acneice, pigmentări, vergeturi sau cicatricici, piele flască, riduri, fiind folosit chiar și în tratamentele de regenerare a părului.

3. Ce zone pot fi tratate?

Tratamentul poate fi efectuat pe față, chiar și pe zona sensibilă a pleoapelor, gât, decolteu, mâini, scalp sau pe vergeturi sau cicatrici de la nivelul corpului.

4. Este dureros tratamentul cu Dermapen 4?

Înainte de începerea tratamentului, se aplică o cremă anestezică, pentru a favoriza confortul pacienților.

5. Cum arată pielea post procedură?

Imediat post-tratament pielea prezintă o ușoară roșeață, care poate persista până la 24 de ore. Specialistul vă va recomanda cum să îngrijiți zona tratată pentru a vă bucura de rezultate cât mai rapid posibil.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

După tratamentul cu Dermapen 4, rezultate vor apărea progresiv, rezultatul final se va instala la aproximativ 10-14 zile post-tratament.

bottom of page