top of page
clearskin-01.jpg

ClearSkin

ClearSkin este un laser de tip Er:Glass 1540, apreciat la nivel internațional pentru rezultatele pe care le oferă și folosit frecvent dermatologia estetică. Este ideal pentru tratarea sau stoparea problemelor precum:

Acnee Vulgaris,

Cicatrici apărute din cauza acneei,

Riduri de expresie,

Afecțiuni vasculare.

Ten curat

cu Clearskin

Harmony XL PRO

​Mecanismul de acțiune în cazul tratării acneei este următorul:

 

Absorbție și răcire – Ceea ce sporește eficacitatea tratamentului și conferă clientei experiențe plăcute în timpul realizării procedurii. Senzațiile de durere sau disconfort vor fi reduse la minim. De asemenea, dispozitivul afectează semnificativ membrana celulară bacteriană.

Încălzire – Se estompează producerea de sebum și riscul înmulțirii bacteriilor de la nivelul pielii.

 

De asemenea, tehnologia, prin intermediul micro pulsurilor de energie pe care le creează, crește sinteza fibrelor de colagen și elastină.

 

Pielea capătă un aspect neted, uniform și plin de strălucire. Astfel, procesul de vindecare a cicatricilor postacnee și a porilor dilatați este accelerat.

 

Este un dispozitiv non-ablativ și se adresează tuturor formelor de acnee: comedonică, papulo-pustuloasă și nodulară.Mecanismul acționează direct în derm, fără a afecta structura și caracteristicile epidermului, primul strat al pielii. Tocmai pentru că este prima tehnologie care combină funcționalitatea vacuumului cu efectul de răcire, nu este necesar timp de recuperare.

 

Rezultatele se văd încă de la prima sesiune de tratament. O ședință durează aproximativ 30 de minute. Însă, pentru rezultate pe termen lung se recomandă o serie de 4-6 ședințe, realizate conform planului de tratament personalizat.

DSCF6756-e1574437809798-1920x1280.jpg

Beneficii ClearSkin

-  Tratează eficient acneea de toate tipurile.

-  Reduce cicatricile post-acneice și afecțiunile vasculare acneei.

-  Are un efect de rejuvenare.

-  Reduce membrana celulară bacteriană.

-  Estompează activitatea glandelor sebacee.

-  Conferă pielii un aspect ferm și strălucitor.

-  Reduce ridurile de expresie.

ClearSkin este un tratament sigur, care asigură rezultate eficiente. Integrează caracteristici funcționale excelente, ceea ce stă la baza experiențelor unice.

Apelează cu încredere la tratamentele de rejuvenare facială puse la dispoziție de terapeuții AZEENA!

cwsdr.php.png
bottom of page