top of page

Rejuvenare facială
cu laser ClearLift

(platforma Harmony XL PRO)

Tehnologia ClearLift, câștigătoare a numeroase premii, și-a câștigat notorietatea în randul tratamentelor anti-age datorită efectelor spectaculoase. 

 

ClearLift este un tratament laser non-invaziv, bazat pe un efect foto-acustic, ce acționează în derm stimuland procesele reparatoare ale tesutului, lasand epidermul (stratul exterior al pielii) intact. 

Ten ferm și reîntinerit

cu ClearLift

Prin tratamentul ClearLift, țesutul se regenereaza din interior, astfel stimulează sinteza de colagen și elastină. Pielea își reface structurile, ceea ce duce la un ten mai luminos, estomparea ridurilor, creșterea elasticității pielii, o piele mai ferma si tonifiata. 

 

Cu ajutorul capetelor de tratament putem lucra pe diferite adancimi, de la dermul profund, pana la nivelul epidermului, pentru a personaliza tratamentul în funcție de nevoile tenului.

 

Fiind un tratament ce actioneaza din interior spre exterior efectele se vad în timp, dar cu rezultate pe termen lung.

 

Tratamentul poate fi făcut atât pe zona feței, a gâtului sau pe zona decolteului dar și pe zonele cele mai sensibile ale ochilor sau pe zona superioară a pleoapelor, ajutand la reducerea cearcanelor sau a ridurilor de expresie.

 

Tratament cu ClearLift este unul dintre cele mai plăcute tratamente, fără durere sau reacții adverse. Fiind un laser non-ablativ nu lezeaza epidermul astfel, nu necesita timp de recuperare. 

 

Pentru cele mai bune rezultate sunt recomandate o serie de 4 sedinte la intervale de 3-4 saptamani.

accent-prime.jpg

Beneficii:

-  Stimulează procesele proprii de regenerare a pielii

-  Crește sinteza de colagen și elastină

-  Reduce ridurile și liniile fine

-  Reda fermitatea și elasticitatea pielii

-  Reduce cearcanele

-  Reduce petele pigmentare

-  Efect de volumizare

-  Minimizează porii 

-  Reduce cicatricile post acneice

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 40 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul ClearLift?

ClearLift funcționează pe bază de unde cu energie ridicată, care pătrund în țesuturi și le conferă un aspect îmbunătățit. Imperfecțiunile de la nivelul feței nu vor mai reprezenta probleme greu de gestionat.

2. Când este recomandat tratamentul ClearLift?

Dacă vrei să te bucuri de experiențe premium poți opta cu încredere pentru tratamentul ClearLift. După realizarea procedurii, textura pielii va căpăta o strălucire aparte, ridurile vor fi estompate, iar pielea devine mult mai fermă și elastică.

4. Este dureros tratamentul ClearLift?

În timpul tratamentului poți simți o ușoară senzație de căldură în zona în care este acționat laserul, însă aceasta va dispărea imediat.

5. Cum arată pielea post procedură?

Procedura cu laser este non-invazivă și nu creează durere sau senzații constante de neplăcere. Imediat după realizarea tratamentului, te vei confrunta cu urme de roșeață și usturime. Însă, senzația de disconfort va dispărea după doar câteva ore.

3. Ce zone pot fi tratate?

Poți trata zona feței, dar și cea a decolteului și a mâinilor.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele se vor vedea la aproximativ 2 sau 4 săptămâni după încheierea ședinței. Însă, pentru efecte pe termen lung, se recomandă o serie de 4 ședințe realizate la intervale de 3-4 săptămâni.

Recomandări:

Pre-tratament:

Terapeuta trebuie informata cu privire la orice fel de injectari efectuate la nivelul feței, inainte de inceperea tratamentului.

Evită expunerea la soare cu aproximativ 48 de ore înainte de tratament.

-  Informează terapeuta cu privire la intervențiile estetice realizate în trecut în zona care urmează a fi tratată.

Post-tratament:

Folosește o cremă cu factor de protecție SPF30

Urmează rutina de îngrijire cu produse speciale recomandate de specialistul AZEENA. În funcție de fiecare caz în parte, produsele diferă, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate.

Optează pentru calitate și alege cu încredere tratamentele de înfrumusețare puse la dispoziție de Echipa AZEENA!

bottom of page