top of page

Volumizarea buzelor cu laser ClearLift
(platforma Harmony XL PRO)

De când visezi la buzele perfecte? Înaintarea în vârstă presupune dezvoltarea multor schimbări la nivelul întregului organism. Pe lângă apariția ridurilor și acumularea de kilograme, buzele încep să își piardă din volum și vitalitate. Însă, nu trebuie să îți faci griji.

Volumizarea buzelor se numără printre cele mai revoluționare tratamente de înfrumusețare la care poți apela. Tehnologia ClearLift și-a câștigat un renume pozitiv de-a lungul timpului, tocmai datorită efectelor imediate anti-aging. Metoda a reușit să se claseze în topul celor mai apreciate tratamente și să câștige numeroase premii internaționale.

Buze voluptoase

cu Clearlift

La AZEENA utilizăm doar variante sigure, pentru a asigura confortul clienților noștri. Laserul ClearLift acționează cu delicatețe și transformă întreaga procedura într-o experiență plăcută. Dispozitivul are la bază efecte foto-acustice, care ajung în derm și facilitează procesul de regenerare al țesutului. Pielea va rămâne impecabilă în exterior, fără senzații de neplăcere sau urme de iritații. 

Datorită capetelor multiple pe care le prezintă, laserul poate fi utilizat cu ușurință la diverse adâncimi, pentru un plus de personalizare și precizie. 

In urma tratamentului, structurile se regenerează rapid la nivelul dermului și facilitează producția de colagen. Pielea va căpăta un aspect natural, plin de strălucire și elasticitate. Buzele vor deveni mai voluminoase și vor căpăta o culoare intensă.

În ceea ce privește definirea rezultatelor, este indicat să efectuezi o serie de 4-6 ședințe, într-un interval de 2-3 săptămâni. Consecvența este secretul pentru definitivarea unui aspect lipsit de imperfecțiuni.

Beneficii:

-  Oferă buzelor forma perfectă, fără injectări sau metode dureroase

Stimulează procesul de regenerare al pielii din interior spre exterior

Crește producția de colagen și elastină

Conferă pielii strălucire și elasticitate

Definitivează un aspect natural și ferm

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 15 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul de volumizare a buzelor cu ClearLift?

Spre deosebire de injectările cu acid hialuronic, tratamentul ClearLift este mult mai confortabil. Reprezintă, de asemenea, o metodă ingenioasă care îți va permite să te bucuri de buze mai ferme după realizarea ședințelor recomandate.

2. Când este recomandat tratamentul de volumizare a buzelor cu ClearLift?

Tocmai datorită tehnologiei moderne pe care o integrează, tratamentul nu prezintă efecte secundare. Dacă vrei să te bucuri de buze mai pline poți opta cu încredere pentru realizarea unei proceduri de volumizare.

3. Ce zone pot fi tratate?

Multifuncționalitatea este principiul care descrie cel mai bine tratamentul de volumizare al buzelor. Așadar, poți obține un efect de volumizare și fermitate în mai multe zone: buze, gât sau decolteu. Vei obține, așadar, rezultate armonioase. Cearcănele sau petele inestetice de pe piele vor dispărea rapid.

4. Este dureros tratamentul de volumizare a buzelor cu ClearLift?

Nici pe departe. Tratamentul ClearLift îți garantează momente de relaxare chiar în timpul procedurii. Vei resimți o ușoară senzație de căldură în zonele în care acționează laserul, insa nu vor apărea urme de iritații sau durere, chiar dacă prezinți diverse sensibilități.

5. Cum arată pielea post procedură?

După încheierea procedurii, buzele vor căpăta mai mult volum însă, pentru rezultate îmbunătățite este recomandată realizarea constantă a ședințelor.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Vei observa diferențe semnificative la aproximativ 3-4 săptămâni după realizarea tratamentului. Realizate constant, ședințele de volumizare a buzelor te vor ajuta să întreții un aspect armonios, care să atragă toate privirile.

Recomandări:

Pre-tratament:

Inainte de a apela la augmentarea cu ClearLift, trebuie sa treaca minim 3 saptamani de la ultima injectare cu acid hialuronic.

Terapeuta trebuie informata cu privire la orice fel de injectari efectuate la nivelul feței, inainte de inceperea tratamentului.

-  Cu 3-4 zile înainte sau după tratament evită expunerea la soare.

-  Anunță imediat terapeuta dacă ești predispus/ă la infecția cu herpes simplex.

Post-tratament:

Se recomandă utilizarea produselor recomandate de specialiștii Azeena, în funcție de nevoile tenului.

Se recomandă evitarea expunerii la soare 2-3 zile post-tratament.

În primele 7 zile post-tratament se recomandă evitarea efectuării altor tratamente de tip peeling sau exfoliere.

Hai să discutăm mai multe despre beneficiile tratamentelor de înfrumusețare!

bottom of page