top of page

Accent Prime

Accent Prime este rezultatul a numeroase studii clinice, ceea ce asigură efecte pe termen lung. Tehnologia acționează eficient asupra pielii datorită procedurilor ingenioase pe care le integrează și anume.

Piele fermă &
tonifiată

cu Accent Prime

accent prime.png

Accent Prime combină două elemente revoluționare, care au căpătat o reputație pozitivă de-a lungul timpului în industria cosmetică:

Ultrasunete – Funcționează pe bază de presiune acustică. Celulele adipoase sunt estompate selectiv, fără a afecta structura dermei și epidermei. Tocmai datorită funcției revoluționare pe care o prezintă, stratul de grăsime este redus semnificativ. Vei observa cum, la finalul procedurii, țesutul are câțiva centimetri în minus.

 

Radiofrecvență unipolară de 40.60 Mhz – Tehnologia este brevetată de Alma Lasers, lider de piață în ceea ce privește producerea dispozitivelor medicale destinate realizării corespunzătoare a tratamentelor corporale. Încălzește cu ușurință zona și stimulează dezvoltarea fibrelor de colagen și elastină. Tocmai de aceea, pielea devine mult mai fermă și plină de vitalitate. În plus, tehnologia acționează pe diverse adâncimi ale țesutului, ceea ce permite personalizarea tratamentului în funcție de nevoi.

closeup-of-woman-posing-isolated-over-blue-studio-2021-10-30-17-28-47-utc.jpg

Beneficii Accent Prime Tech

Distribuie în profunzimea țesutului ingrediente active, cu proprietăți minune.

Nu presupune etape complexe sau dureroase.

Reduce ridurile și conturează un aspect întinerit.

Conferă elasticitate și fermitate pielii

Estompează urmele inestetice de celulită și laxitatea cutanată.

Revitalizează pielea de la nivelul mâinilor.

Reduce țesutul adipos.

Poate fi personalizat în funcție de nevoile fiecărei cliente.

Oferă rezultate vizibile încă de la prima ședință.

Accent Prime este o alternativă non-invazivă, care îți oferă rezultate vizibile încă de la prima ședință. Totuși, pentru a te bucura mult timp de un tonus fresh și o piele impecabilă e indicat să efectuezi șase ședințe la un interval de 7-10 zile. Tratamentul se realizează rapid și nu conferă clientei stări de neplăcere sau disconfort. Tocmai de aceea, perioada aferentă recuperării nu va fi necesară.

Tehnologia este aprobată FDA și CE Medical, ceea ce asigură soluții personalizate de tratare. De asemenea, este unică în Timișoara și garantează standarde înalte de confort, siguranță și funcționalitate.

La AZEENA ne place să excelăm de fiecare dată. Tocmai de aceea, la noi găsești o gamă diversificată de tratamente, realizate cu atenție  de experți în domeniu.

Răsfață-te alături de noi!

accent-prime.jpg
bottom of page